18 Eylül 2012 Salı

Tatlı zamanı:)



Uzun zamandır jelibon ile şeker hamuru yapımını denemek istiyordum, sonuç başarılı. Çok güzel şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Tariflerde genelde streç filmle, margarin sürdüğünüz hamurunuzu kaplayıp, bir gün dolapta bekletin diyor ama bence gerek yok, biraz daha sertleşiyor ve açıp şekil verilmesi zorlaşıyor. Benim ilk denemem olduğu için biraz amatörce ama zamanla daha güzel olacağına inanıyorum:)



5 yorum:

melike öz dedi ki...

Harika gorunuyor...

melike öz dedi ki...

Harika gorunuyor

Esra Yıldırım dedi ki...

Gelin size de yapiim:)

İNCİ ÇİÇEĞİ dedi ki...

Amatörce mi?Bu mu?Profesyonel halini düşünemiyorum bile ne kadar güzel olmuş ellerinize sağlıkkk.

Esra Yıldırım dedi ki...

Gerçekten ilk denememdi. Ama çok severek eşim için yaptığım için belki böyle olmuştur. Teşekkür ederim:)